Frivillige i Mørke Idrætsforening


Frivillige i Mørke IF            


 
 
 
Næsten alle frivillige trænere/ledere/bestyrelser i Mørke IF mødte op til foto, da vi har fået nye veste fra Rønde Sparekasse ifm. der er lavet en ny 3-årig hovedsponsoraftale J
                 
I MIF er der mange frivillige, der gør et kæmpe stykke arbejde, - uden dem ville der ikke være nogen idrætsforening, hvor alle vores børn får en masse fornøjelige timer til at gå, og for øvrigt også en masse voksne.
Mange af  de frivillige i MIF er også frivillige andre steder i byen, det giver en masse gode kontakter, og udvikler os som mennesker, da det at hjælpe andre er noget, der virkelig bygger venskaber.
Kunne du tænke dig at være en del af dette fællesskab, så hold dig ikke tilbage, det ville glæde MIF og tage imod flere venner, der kan være mange forskellige måder at hjælpe til, det er kun fantasien, der sætter grænser. Der er mulighed for at blive tilknyttet i kortere eller længere perioder, og husk tid er ikke noget, der kommer af sig selv, det er noget, vi hver især tager os, til det vi gerne vil.  
 
Lige nu er der mange frivillige, der bruger tid for vores alles bedste i MIF, der ligger store planer og opgaver og venter, så derfor denne opfordring.
 
Vil du høre mere herom kontakt formanden hovedafdeling@moerkeif.dk
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram