Tøj-/rekvisit samhandler

Byfesten vender tilbage

Der har været stille på pladsen i de sidste par år, hvor Corona har sat en stopper for musik, fællesspisninger og sjove ture i hoppeborgen. Men det skal der laves om på til sommer, hvor der igen pustes liv i Mørkes mangeårige tradition med at holde en fælles sommerfest.

I år er der planlagt aktiviteter over tre dage, fra d 9. – 11. juni. Vi tør godt love at der vil være sjov og spas for både de store og de små.

Et helt nyt hold / En fest for byens borgere af byens borgere

Årets byfest arrangeres af et helt nyt hold af frivillige, bestående af god blanding af både helt nye tilflyttere og håndfuld ærkemørkeboere. Vi skal dog erkende at der er fart på og mange ting der skal ordnes, så vi tager imod al den hjælp vi kan få både før og under byfesten, og også til småting.

Indtil videre sender vi en stor tak til de lokale butikker og sponsorer, som allerede nu har hjulpet os på vej.

Musik, cykelture og fællesskab

Nogle traditioner er svære at komme udenom og en af dem er Mørkes festligste cykeltur, Ican Tour, som selvfølgelig også er at finde på programmet i år. Her mødes unge som gamle, nogle i udklædning og med pyntede cykler, og kører en tur i skoven til en lille forfriskning. Der er fine præmier på højkant blandt alle deltagere, og så skal der selvfølgelig findes en vinder af vandrepokalen, som går til dem der stiller med det største hold.

Om aftenen byder vi indenfor til fællesspisning, efterfulgt af dans og live musik i teltet. Som noget nyt, byder vi også de unge indenfor til alkoholfri diskotek torsdag aften. På programmet er bl.a. også sponsorcykelløbet, hvor du kan tage et par omgange rundt i byen med en sponsor i ryggen og vær med til at støtte Mørke IF med et beløb pr runde – kontakt os på Facebook, hvis du ønsker at stille op som cyklist. Pladsen er åben alle dage, og det er her man finder hoppeborge, børnekoncert, bingo og meget mere.

Vi glæder os til at se jer!

Se mere, klik her

Du finder os her

Mørke Idrætsforening
Drosselvej 1
8544 Mørke
tlf: 41707152 Se på Google Maps